Welkom op ons blog over het beheren en laten groeien van uw kleine of middelgrote onderneming! 

strategie
06/04/2020
Zorg voor uw bestaande klanten | Tevreden klanten zijn de motor van uw bedrijf. Zonder hen zou uw bedrijf niet kunnen bestaan. Het is algemeen bekend dat het meer inspanning en middelen kost om nieuwe klanten te vinden dan om bestaande klanten te behouden. Dus als u de bestaande klanten blij en tevreden houdt, heeft uw bedrijf meer kans om een recessie te overleven. 
wat_is_kasstroom
24/03/2020
Het begrijpen en beheren van de kasstroom is een essentiële taak voor elke ondernemers. Daarom hebben we een handleiding samengesteld om u te helpen de kasstroom van uw bedrijf beter te begrijpen en te beheren en toekomstige kasstroomproblemen te voorkomen
congressen
04/03/2020
Er zijn talloze mogelijkheden om uw bedrijf vooruit te helpen, en het bezoeken van congressen en zakelijke evenementen is daar een van. Mocht u er voor 2020 nog geen in uw agenda hebben staan, kijk dan nu welke evenementen er in uw omgeving plaatsvinden
zakelijke belastingkalender
19/02/2020
Er zijn waarschijnlijk maar weinig ondernemers die uitzien naar de aangifte van hun zakelijke belastingen, dat begrijpen wij ook wel. Toch is het handig te weten welke data belangrijk zijn voor de zakelijke belastingen. Bekijk ze nu in onze kalender zakelijke belastingen 2020.
5 dingen die u kunt doen om uw bedrijf te laten groeien en er plezier aan te beleven
22/01/2020

Soms nemen we bepaalde taken iets te serieus, maar als een taak leuk is voelt het niet meer als werk. Wat bedoelen we eigenlijk met leuk? Hebben we echt lol, of kunnen we er dieper op ingaan en er een bruikbare strategie en een plan van maken?

zakelijke checklist
16/12/2019

Veel kleine en middelgrote bedrijven ervaren een dip in de winter of na de seizoensverkopen.  Voor sommige bedrijven hoort dit bij het natuurlijke verloop van het jaar, voor andere volgt zo'n periode op een eerdere verkooppiek.  

terminologie van zakelijke leningen
13/12/2019

Voor iedereen die zich voor het eerst in een zakelijke lening verdiept, kan de terminologie nogal verwarrend zijn. Wij hebben een overzicht van de belangrijkste leenbegrippen gemaakt om u op weg te helpen.

marketing kanalen
05/12/2019
Iedereen ziet natuurlijk graag maximaal succes van zijn marketingactiviteiten. Maar hoe weet u nu met welke marketingkanalen u het meeste uit uw tijd en advertentiekosten haalt? Wij helpen u graag op weg. Bekijk hier de meest effectieve marketingkanalen en ontdek wat u binnen uw sector zou kunnen uitproberen ->
zakenvrouw met behulp van computer
25/11/2019
De feestdagen vormen wellicht de drukste periode voor uw bedrijf. Lees ons artikel en kijk of uw bedrijf er klaar voor is. Zo niet, dan hebben we enkele geweldige tips om u hierop voor te bereiden. Lees ze nu!
22/10/2019
De juiste werknemer vinden voor uw klein of middelgroot bedrijf is niet gemakkelijk. Er zijn tamelijk veel manieren om dit aan te pakken. Eén ervan is om van uw bedrijf een geweldige werkplek te maken. Lees hier waar werknemers naar op zoek zijn en vergelijk het met uw eigen bedrijf.
geld groeit in de grond
09/10/2019
U heeft vast wel eens horen zeggen "wie geld wil verdienen, moet eerst geld uitgeven" en daar zit ook wel een kern van waarheid in. Ondernemers hebben geld nodig om hun bedrijf te laten groeien. In het huidige bedrijfsklimaat is het soms van cruciaal belang dat u kunt investeren in materieel, reclame, personeel, inventaris of onroerend goed.
volwassenen-analyse-brainstorming
01/10/2019
Beslissingen over een eventuele zakelijke lening zijn niet altijd eenvoudig. Het goede nieuws is dat het helemaal niet onnodig ingewikkeld hoeft te zijn. Het is altijd een goed idee om van te voren te bekijken wat uw opties zijn en hoe u ervoor in aanmerking kunt komen. Wij vertellen u graag welke soorten zakelijke leningen er zijn en hoe u die het beste met elkaar kunt vergelijken.
31/08/2019
Bekijk onze lijst van de beste gratisn hulpmiddelen, die geweldige alternatieven zijn voor de populairste betaalde middelen en diensten.
16/08/2019
Het is belangrijk dat u begrijpt hoe het aanvragen van een zakelijke lening met persoonlijke garantie werkt. Ondernemers kunnen hun bedrijven uitbreiden door snellere en gemakkelijke online toegang tot financiering voor nieuwe fintech-bedrijven. Lees alles wat u moet weten over hoe persoonlijke garantie werkt bij zakelijke leningen